Чета приповдигнати статуси във ФБ как Киро и Асен тайно помагали

...
Чета приповдигнати статуси във ФБ как Киро и Асен тайно помагали
Коментари Харесай

Заради оръжията за Украйна: Добрев с остър коментар срещу Киро и Асен

Чета приповдигнати статуси във ФБ как Киро и Асен скрито помагали на Украйна, а те свенливо и одобрително клатят глава. Това написа във Facebook Делян Добрев от ГЕРБ-СДС.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8957
В интерес на истината:

1. Заводите за оръжие и муниции са частни, търговците са частни, облагите са огромни... Оборотът на промишлеността набъбна от 1 милиард лв. през 2021 година до 6 милиарда лв. през 2022 година, а украинците си заплатиха като " попове " за всеки " патрон ".

Нещо повече, заплатиха и надплатиха, тъй като поради " мекотелите " от Политическа партия се наложи да ги купуват през цяла верига от медиатори, всеки, от които работи за комисионна/печалба. А може би комисионните са били в основата на тази привидна слабохарактерност?! А до къде ли са стигали тези комисионни?!

2. Кирил и Асен можеше да дарят оръжие на Украйна, само че не го направиха в своя мандат! И да не се оправдават с Нинова, тъй като по тази тематика имаха нашата цялостна поддръжка.

3. ГЕРБ внесе 2 плана на решения на Народно събрание за безплатна помощ за Украйна в мандата на Политическа партия, които бяха отхвърлени. (Такова решение, по предложение още веднъж на ГЕРБ, бе взето от 48-мото НС).

4. И не на последно място, най-срамното деяние на Народното събрание, най-малко откогато аз съм в политиката, е отводът на " смяната " да изслушат пристигналия " на крайници " от Украйна външен министър Кулеба. Представяте ли си?! Външен министър на страна в неволя, нападната вероломно от един вманиачен деспот, пристигна в България до вратата на родното Народно заседание. И " помагачите " от смяната гласоподаваха да не го позволен в пленарна зала и го отпратиха да си върви!!!

Срам ме е от вас Кирил и Асен. Всички би трябвало да ни е позор!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР